Håll koll på ditt nätverk

Live Action är programvaran som ger dig överblick över samtliga routrar och switchar i ditt bolag, och som dessutom erbjuder dig möjlighet att reparera dem om något går fel. Som handen i handsken för alla som tittar på SD-WAN-teknologin. 

– Live Action är en lösning för att hantera nätverksprestanda. Med hjälp av vår programvara går söker man upp alla sina routrar och switchar och för tillbaka den data som finns där till vår programvara så att man kan se hur nätverket fungerar och mår, säger Darren T Kimura, vd på Live Action.

Det här är en intressant lösning för alla kunder som vill ha koll på sitt nätverk vad det gäller prestanda och trafik.

– Live Action gör det möjligt att sammanställa viktiga KPI:er för en snabb analys av nuläget och en lika snabb lösning på eventuella problem, till exempel att konfigurera om en router för bättre prestanda. Skulle man identifiera ett problem kan man centralt skicka ut en ny konfigurationspolicy till en router och på så sätt fixa problemet.

Vilka kunder riktar sig detta till?

– Det här är en intressant lösning för alla kunder som vill ha koll på sitt nätverk, vad det gäller prestanda och trafik och kanske framför allt kunder som tittar på eller redan jobbar med SD-WAN. Kunder med internationell eller global verksamhet kan också vara intresserade, säger Elin Khosrawi Enmark, solution partner manager, Cisco Sverige.

Vilka är intresserade av SD-WAN?

– Det är inte en lösning för alla men för många och den kommer starkt. Därför bedömer jag att alla organisationer är mer eller mindre intresserade av SD-WAN.

Hur stor är investeringen för en kund?

– Det beror helt på kundens miljö och nätverk. Men vi vet av erfarenhet att i termer av ROI kan investeringen räknas hem på några månader, avslutar Darren Kimura.

6 maj 2019Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Elisabeth NoredigitFoto Fredrik Kron, Adobestock

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng