Kostnadseffektivisera molnstrategin med Dell

I en tid när molntjänsterna blir fler och ekonomiska krav är tuffa vill det till att verksamheter hittar rätt tjänst, som både är säker och hållbar över tid. Med Dell Live Optics kan du få en bra överblick och fatta klokare beslut. Om det, och mycket mer, berättar Dell Technologies försäljningschef Thomas Weimer i Voister Techtalk från Göteborg.

Voister Techtalk är serien där vi intervjuar några av branschens främsta tillverkare under det ambulerande eventet Atea IT-arena. I detta nionde avsnitt (det tredje från 2023) diskuterar Thomas Weimer, försäljningschef på Dell Technologies, ihop med Jonas Emilsson, Atea, om bland annat hur verksamheter ska välja rätt i sin molnresa på ett kostnadseffektivt, säkert och hållbart sätt. 

9 januari 2024Uppdaterad 10 januari 2024Reporter Therese BengtnermolnFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng