Skapa enkelhet i din hybrida molnhantering med HPE

Det är dags att ta kontroll, och skapa enkelhet i den hybrida molnmiljön. Med Private Cloud Business Edition-gränssnittet får it-avdelningar ett samlat verktyg för sina moln och datacenter. Och med AI-verktyget Wellness Dashboard letar HPE rätt på buggar och mjukvarufel, samtidigt som goda exempel kan delas mellan verksamheter. Det berättar Stephan Andersson, HPE, under Voister Techtalk på it-arenan i Göteborg.

Voister Techtalk är serien där vi intervjuar några av branschens främsta tillverkare under det ambulerande eventet Atea IT-arena. I detta sjunde avsnitt (första 2023) diskuterar Stephan Andersson, HPE, ihop med Jonas Emilsson, Atea, om att skapa enkelhet i den hybrida molnhanteringen, AI som analysverktyg och vikten av undvika proprietära lösningar.

20 november 2023Uppdaterad 22 november 2023Reporter Therese BengtnerVoister TechtalkFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng