Bidra till Voisters CIO-rapport 2023

Cio Analytics Puff

Voister CIO Analytics 2022.

Årligen sammanställer vi svenska it-ledares utmaningar och möjligheter för att lyckas i sin roll. I en orolig omvärld behöver alltfler frågor hanteras och ofta med mindre medel, men samtidigt som hoten ökar blir också möjligheterna med ny teknik fler. Här kan du bidra till spaningarna kring årets trender. 

Voister CIO Analytics är en undersökning av och för CIO:er, där de svarande i undersökningen består av it-beslutsfattare i privata och offentliga verksamheter i Sverige. Undersökningen resulterar både i en rapport och laddas upp som en interaktiv dashboard på voister.se/cio. Tidigare hette rapporten Voister Trend. 

Innan vi stänger datainsamlingen för i år kan du som är it-ledare bidra med dina spaningar och problemställningar. Alla svar hanteras anonymt, och den färdiga rapporten släpps i slutet på maj. Undersökningen kommer såklart också presenteras i form av artiklar här på sajten.

Ta mig till undersökningen!

28 mars 2023Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Therese BengtnerCIOFoto Mia Nyqvist, Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng