Optimera din hybrida arbetsplats med HP

Jenny Gustavsson, HP; Jonas Emilsson, Atea; Therese Bengtner, Voister Foto: Fredrik Kron/Voister

Att hitta rätt i det nya, hybrida arbetslivet kan vara en utmaning, både för verksamheten och för medarbetaren. Det finns dels utmaningar i att alla ska vara delaktiga, dels möjligheter i att exempelvis få större flexibilitet kring var man bosätter sig. Med HP:s inbyggda säkerhet mot attacker och smartare kameror blir arbetet smidigare och effektivare. Det berättar Jenny Gustavsson, HP, under Voister Techtalk i Luleå.

Voister Techtalk är serien där vi intervjuar några av branschens främsta tillverkare under det ambulerande eventet Atea IT-arena. I detta sjätte avsnitt diskuterar Jenny Gustavsson, HP, ihop med Jonas Emilsson Atea, om vad som är viktigt att tänka på för att göra den moderna, hybrida arbetsplatsen hållbar, enkel och säker.

16 december 2022Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Therese BengtnerarbetsplatsFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng