Så moderniserar du hållbart och säkert med Red Hat

Jonas Jonsson, Red Hat; Jonas Emilsson, Atea; Therese Bengtner, Voister. Foto: Fredrik Kron/Voister

Red Hat är kända för sina lösningar inom containrar och öppna data. Vad som kanske är mindre känt är att detta inte bara möjliggör smartare datahantering och ett effektivare app-bygge, utan att verksamheter med samma verktyg kan minska sina elkostnader och sitt klimatavtryck. Det berättar Jonas Jonsson, europachef lösningsarkitekter på Red Hat under Voister Techtalk i Sundsvall. 

Voister Techtalk är serien där vi intervjuar några av branschens främsta tillverkare under det ambulerande eventet Atea IT-arena. I detta femte avsnitt berättar Jonas Jonsson, Red Hat, tillsammans med Jonas Emilsson Atea, om hur du kan modernisera din verksamheten på ett hållbart och säkert sätt.

29 november 2022Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Therese BengtnerVoister TechtalkFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng