Så hjälper HPE dig att bli datadriven

Oavsett bransch finns idag ett stort behov för verksamheter att gå från att vara it-drivna till att bli mer datadrivna. Detta samtidigt som det finns en utmaning i att hitta kompetens som kan stötta verksamheter på den resan. Båda bitar vill HPE hjälpa till med. Det berättar Peter Werdenhoff, HPE mer om i Voister Techtalk tillsammans med Ateas Jonas Emilsson.

Voister Techtalk är serien där vi intervjuar några av branschens främsta tillverkare under det ambulerande eventet Atea IT-arena. I detta tredje avsnitt berättar Peter Werdenhoff på HPE om vikten för en organisation att inte bara vara it-driven, utan också datadriven.

7 november 2022Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Tim LefflerdigitFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng