Så bygger Intel smartare vård i Sverige

Johan Liden, Jonas Emilsson och Therese Bengtner.

Intel må vara känt för sina processorer men bolaget bidrar också till att skapa bättre förutsättningar för det som kallas e-hälsa, såsom lösningar för smartare vård i hemmet. I Voister Techtalk berättar Johan Liden på Intel hur, och pratar med Ateas lead architect Jonas Emilsson om Sveriges utmaningar och möjligheter.  

Voister Techtalk är serien där vi intervjuar några av branschens främsta tillverkare under det ambulerande eventet Atea IT-arena. I detta fjärde avsnitt berättar Johan Lidèn, Intel, om hur Sverige kan arbeta för en smartare vård.

16 november 2022Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Therese BengtnerdigitFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng