Så ska Lenovo gå från hårdvara till helhet

Lenovo vill bli det mest tillförlitliga it-bolaget i Norden. Vägen dit går bland annat genom utökat fokus på tjänster kopplat till den hårdvara som bolaget är mest känt för. Det berättar Christer Schultzberg, partneransvarig på Lenovo Sverige och resonerar med Jonas Emilsson, lead architect på Atea kring vikten av helhetsleveranser till kund. Samtalet ägde rum under Atea IT-arena i Gävle och är en del av Voister Techtalk.

Voister Techtalks är serien där vi intervjuar några av branschens främsta tillverkare under eventet IT-arena 2022. I premiäravsnittet får vi höra om Lenovos viktigaste fokus framåt, se dem svara på en oväntad fråga i hjulet, och ta del av deras bästa medskick till it-avdelningar runtom i landet.

30 september 2022Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Therese BengtnerTechtalkFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng