Upptäck 500 nya funktioner i Dells Powerserie

Under Dell Technologies World presenterades en rad nyheter inom lagring och datahantering. Powerstore, Powermax och Powerflex får sammanlagt 500 nya funktioner. Voister gjorde en rundvandring för att höra mer om nyheter som asynkron replikering som standard.

– Våra infrastrukturplattformar Dell Powerstore, Powerflex och Powermax har uppgraderats med mer än 500 prestanda- och funktionsförbättringar. Bland annat har alla tre nu inbyggd asynkron replikering, säger Liewen de Graeve, försäljningschef EMEA på Dell.

Han fortsätter:

– Powerstore kommer idag med avancerad datareduktion som ytterligare bidrar till plattformens säkerhet och prestanda. Det är stora förbättringar av tre redan ledande plattformar.

Powerstore 3.0 med VMware-integration

– Powerstore 3.0 är laddad med nya funktioner. Det här är den största förändringen och releasen sedan produkten först presenterades. Det är förbättringar kopplade till datarörlighet, molnlagring för företag, VMware-integration och mycket, mycket annat, säger Marty Holmes på Dell.

Powerflex för multicloud-miljöer

– Lagringslösningen Powerflex är så flexibel att vi kallar den gränslös. En viktig nyhet är utökade möjligheter för multicloud och automatisering. Idag stödjer Powerflex bland annat Amazon EKS Anywhere, Red Hat Openshift, och Google Cloud Anthos för att bara nämna några Kubernetes-kluster, säger Vikram Delapurkar på Dell.

Powermax 2500 för petabyte-lagring

– Med Powermax 2500 blir plattformen mer effektiv. Den här kombinationen av enheter erbjuder till exempel fyra petabyte (PB) datalagring, eller 800 terabyte (TB) per enhet. Den utvecklade kapaciteten öppnar för nya möjligheter att hantera data, till exempel synkron och asynkron replikering över mycket stora geografiska avstånd, säger John Madden på Dell.

7 juni 2022Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter therese bengtnerdigitFoto fredrik kron

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng