Deltagare om det bästa från Dell Tech World

Dell Technologies World bjöd på fyra fullspäckade dagar. Voister tog en rundtur bland deltagarna för att fånga upp deras intryck av eventet, vad som inspirerat mest och vad de tar med sig hem. Bland annat är intresset högt för Apex och nya Powerstore.

Vad har varit mest inspirerande under Dell Technologies World 2022?

– För mig är det alla spännande 1:1-möten vi har haft med kunder och med specialister från Dell. Chansen till certifiering är också värdefull, säger Johan Bergman, lösningsarkitekt på Atea.

"Partnerskap och samverkan"

– Partnerskap och samverkan är viktigt för mig och mitt universitet. Därför har jag uppskattat tillfället att möta representanter för Dell och deras partners, som hjälper mig och andra kunder, säger Rita Hodge, it-chef på Thompson Rivers University i Kanada.

"Utvecklingen av Apex"

– Jag är imponerad av möjligheterna som Dell och deras partners erbjuder sina kunder. De förser oss med viktiga verktyg för att sköta vårt dagliga jobb. Utvecklingen av Apex är också riktigt häftig att följa, säger Chris Miller från amerikanska Custom Concrete.

"Nytt intresse för automation"

– Säkerhet går som en röd tråd idag, och alla letar efter effektiva lösningar som snabbt skyddar viktig data. Det finns också ett nytt intresse för digital transformation och affärsutveckling, nu när det nya normala är vardag. Här ser vi bland annat ett ökat intresse för automation, säger Emanuel Lopez, försäljningschef på Dell Technologies.

"Spännande nyheter inom lagring"

– Det händer mycket spännande framöver på Dells produktsida, speciellt inom lagring och backup. Det kommer till exempel en stor nyhet inom PowerStore Metro. Men också inom cloud-backup med Druva för O365, säger Magnus Kristofferson, lösningsarkitekt på Atea.

9 maj 2022Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Therese BengtnerdigitFoto Fredrik Kron/Voister

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng