Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Radera chatthistoriken – så tar du bort allt från Facebook Messenger

emojis.jpg

Har du ångest över något du skrivit och vill ta bort all chatthistorik i Facebook Messenger? Med funktionen Delete All Messages går det snabbt och enkelt att radera det du önskar. 

Facebook har 2,1 miljarder användare världen över och det är inte alltför svårt att se varför. Det är ett enkelt sätt att hålla kontakten med vänner, gamla klasskamrater och kollegor.

Speciellt Facebook messenger-appen är populär men går det att bli av med alla meddelanden när man inte längre behöver eller vill se dem? Ja, med funktionen Delete All Messages som finns på webbläsaren Google Chrome är det enkelt.

Så här gör du:

  1. Ladda ned Google Chrome.
  2. Öppna webbläsaren och ladda ned Delete All Messages från Chrome web store.
  3. Gå till Facebook och logga in.
  4. Klicka på Delete All Messages-logotypen i verktygsfältet, då ska en pop-up komma upp där det står Öppna dina meddelanden. Klicka på den.
  5. Nu, när du är i Messenger-läget, ska du se verktyget Delete All Messages överst på skärmen, och kan där välja om du vill radera alla meddelanden eller bara utvalda. Om du vill radera allt, klicka bara på Delete All Messages.
  6. Efter det får du bekräfta att du vill radera allt. Klicka på OK och dina meddelanden försvinner.
  7. Sist men inte minst. När du valt att radera alla meddelanden så kommer de inte finnas på ditt Facebook-konto längre. Du kan alltså inte återställa dem, så se till att du aldrig behöver informationen igen om du bestämmer dig för att radera. Kopior av meddelanden finns dock fortfarande hos de Facebook-konton som du skrivit till.

27 maj 2019 Uppdaterad 6 augusti 2021 Reporter Fredrik Adolfsson säkerhet Foto Adobestock

Senaste nytt