O365 för Rejlers konsulter

Med 2 000 medarbetare i Norden är smidigt samarbete en framgångsfaktor för teknikkonsultföretaget Rejlers. Office365 ger ökad delaktighet och säkerhet enligt GDPR, menar Mats Rehnqvist, CIO på Rejlers.

– Vi använder Office365-plattformen för att dels öka samarbetet och möjligheten att utbyta information, men också för att jobba mycket mer effektivt och underlätta vardagen för våra konsulter.

Vad tycker era medarbetare om implementeringen?

– Attityden är positiv så här långt. Vi har börjat med Exchange som fått många bra reaktioner. Bland annat är den mycket större mailboxen väldigt uppskattad.

Är det något verktyg du har extra stora förhoppningar kring?

– Vi närmar oss nästa steg med OneDrive och hela Office-delen, men det är nog Teams som vi tror kommer göra störst skillnad. Vi jobbar i en mängd olika projekt och uppdrag och här ser vi en stor potential för ökat samarbete och att dela såväl arbetsdokument som hela konversationsbiten. Sedan vill jag trycka på GDPR och här ser vi att de säkerhetsfunktioner som finns i O365-plattformen stödjer oss i den implementeringen. Det är mycket positivt.

Hur har ert arbete förändrats om ett år när implementeringen är klar?

– Jag ser framför mig att vi kommit betydligt längre i Rejlers digitaliseringsresa och att vi har en bra plattform som hjälper våra konsulter att jobba mer effektivt. Det här är bara starten för oss med en fantastiskt bra plattform som vi kommer jobba vidare med.

31 maj 2018Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter fredrik adolfssondigitFoto fredrik kron, adobestock

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng