Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

En smartare it-nyhetssajt

Är du Voisters nästa stjärna?

VoisterAnnonsJournalist-960x640.jpg

Vill du vara en del av Sveriges mest spännande it-sajt? Nu söker vi en journalist som vill vara med om att ta Voister till nya höjder. 

Om Voister 
IT-nyhetssajten Voster driver digitaliseringen i Sverige med fokus på nyheter inom it i vården och skolan, säkerhet och ledarskap. Voister ägs av Atea men drivs oberoende.   
 
En av våra journalister ska vara tjänstledig och vi söker nu en person som vill vara med och fortsätta utveckla Sveriges mest spännande it-nyhetssajt.   
 
Vi söker dig som är utbildad journalist och har jobbat ett par år på nyhetsredaktion. Utöver att du är en god stilist och kan it så ser vi gärna att du är van vid rörlig bild och både kan filma och redigera. Vikariatet startar i augusti och varar till och med 20181231.   
 
Om Atea 
Atea är Sveriges största oberoende leverantör av it-infratsruktur och har 2 000 medarbetare och har kontor på drygt 30 platser i Sverige. Atea Sverige är ett dotterbolag Ateakoncernen. Medarbetare på Atea brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
 
Ansök och bli en av oss   
Skicka in din ansökan redan idag och bifoga tre, fyra publicerade arbetsprover, gärna både text och rörligt material. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2017-07-31.   
 
Om du har frågor om tjänsten kontaktar du: 
Redaktionschef Elisabeth Nore   
elisabeth@voister.se   
070 368 78 60   
 
Välkommen med din ansökan!   
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.   

29 maj 2017 Uppdaterad 22 oktober 2020 Reporter Redaktionen digit

Läs mer om ämnet:

Rekommenderad läsning

voister_nyår1.jpg

Voister summerar och ser framåt

30 dec 2016 digit

Voister föddes i idén att vi är starkare tillsammans, att delad kunskap gör större nytta och att vi kan lära av varandra.

af_golvskylt_960x640.jpg

AF: Digitala möten ger jobb

13 dec 2016 digit

Digitala möten, däribland webbinarier på olika språk är ett av de nya, digitala arbetssätten som ska få arbetsförmedlingen att möta utvecklingen på arbetsmarknaden.

Skog Träd Dell
Ett samarbete med Dell

AI-datorn av skogsplast

16 apr 2021 digit

I produktionen av Dells nya Latitude 5000-serie används för första gången bioplast från träd. Datorerna har även en inbyggd AI som optimerar sig efter ditt arbete vilket skapar snabbare funktioner samt bättre bandbredd och batteri. 

Kvinnor Zoomtrott

Kvinnor mer videotrötta

16 apr 2021 digit

Kvinnor är mer trötta på videomöten än män, visar en stor studie. Nu vill forskarna se åtgärder från arbetsgivare som förebygger den så kallade zoomtröttheten.

Stacc Konserter

Konsert när du vill

15 apr 2021 digit

En ny strömningstjänst för konserter startar i Norden. Tanken är att bli en sorts Netflix för musikevenemang där du kan lyssna på dina favoritartisters framträdanden hemifrån när du vill. 

Coopanställd Scannar Vara Med App

Coop scannar hållbarhet

15 apr 2021 digit

Nu kan du anpassa dina inköp utifrån hur hållbara de är direkt i butiken. Idag lanserar Coop hållbarhetsdeklaration för drygt 10 000 varor i sin app.

Robot Människa

Robot förstår våra rörelser

13 apr 2021 digit

Forskare vid KTH har utvecklat ny teknik som innebär att robotar förstår människors kroppsrörelser. Tekniken ska öka säkerheten på arbetsplatser och innebär bland annat att robotar kan arbeta nära människor på en produktionslina.

Sjukhuspersonal Springer I En Korridor Med Ryggen Mot Kameran

Microsoft AI-satsar

13 apr 2021 digit

Microsoft stärker sin roll inom sjukvården med köpet av AI-företaget Nuance. Förhoppningen är att bolagen kommer dra nytta av varandra i en allt mer AI-törstande sjukvårdssektor.

Amerikanska Flaggan Och Kinesiska Eu Flaggan Målade Lite Coolt

Googles krav på USA

13 apr 2021 digit

Google anser att USA måste inleda samtal med EU om framtidens digitala handel och dataskydd länderna emellan. Utan ett gemensamt avtal finns det risk att länderna skapar egna handelskontrollerade regler kring alltifrån dataskydd till AI.