Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

En smartare it-nyhetssajt

Är du Voisters nästa stjärna?

Vill du vara en del av Sveriges mest spännande it-sajt? Nu söker vi en journalist som vill vara med om att ta Voister till nya höjder. 

Text Redaktionen 29 maj 2017 digit

VoisterAnnonsJournalist-960x640.jpg
Om Voister 
IT-nyhetssajten Voster driver digitaliseringen i Sverige med fokus på nyheter inom it i vården och skolan, säkerhet och ledarskap. Voister ägs av Atea men drivs oberoende.   
 
En av våra journalister ska vara tjänstledig och vi söker nu en person som vill vara med och fortsätta utveckla Sveriges mest spännande it-nyhetssajt.   
 
Vi söker dig som är utbildad journalist och har jobbat ett par år på nyhetsredaktion. Utöver att du är en god stilist och kan it så ser vi gärna att du är van vid rörlig bild och både kan filma och redigera. Vikariatet startar i augusti och varar till och med 20181231.   
 
Om Atea 
Atea är Sveriges största oberoende leverantör av it-infratsruktur och har 2 000 medarbetare och har kontor på drygt 30 platser i Sverige. Atea Sverige är ett dotterbolag Ateakoncernen. Medarbetare på Atea brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
 
Ansök och bli en av oss   
Skicka in din ansökan redan idag och bifoga tre, fyra publicerade arbetsprover, gärna både text och rörligt material. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2017-07-31.   
 
Om du har frågor om tjänsten kontaktar du: 
Redaktionschef Elisabeth Nore   
elisabeth@voister.se   
070 368 78 60   
 
Välkommen med din ansökan!   
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.   

Läs mer om ämnet:

Rekommenderad läsning

båtar i hamn.jpg

IoT äntrar båtvärlden

22 jun 2017 digit

OnlineMarina gör att du kan hålla koll på din båt och boka hamnplats med hjälp av smarta bryggor. Nu under midsommarhelgen sker lanseringen och upphovsmannen Martin Bröms drömmer om att i och med detta revolutionera världens båtliv och underlätta båtturismen.

21_201512_PMU_DRC_Jeppe_Schilder.jpg

Ateas chef för hållbarhet gruvgranskar i Kongo

24 maj 2016 digitalt ledarskap

Mineralerna knackas loss för hand från berget och bärs i säckar till körbara stigar. Trots tuffa arbetsförhållanden såg Andreas Rydell, chef för kvalitet och miljö på Atea, även tecken på framsteg när han besökte gruvor i Kongo.

voister_nyår1.jpg

Voister summerar och ser framåt

30 dec 2016 digit

Voister föddes i idén att vi är starkare tillsammans, att delad kunskap gör större nytta och att vi kan lära av varandra.

LisaCalleGartner_960x640.jpg
podcast

Tänk exponentiellt och hacka kulturen

11 nov 2016 gartner symposium

 Hur gör du på bästa sätt för att omsätta bra idéer du har fått under Gartner Symposium i din organisation? Och framförallt, vad ska du inte göra. Det pratar Kalle Hultenheim och Lisa Nore om i Voisterpodden.

KalleH_960x640.jpg

”De digitala ekosystemen måste mogna”

31 maj 2017 ledarskap

Det räcker inte längre med att muta in sitt eget territorium i det nya it-landskapet. De digitala ekosystemen kräver en helt ny öppenhet, men också en större helhetsförståelse. Det menar Kalle Hultenheim, vd Atea Sverige.

tjurfaktare-i-madrid.jpg
Ett samarbete mellan HPE och Voister

Årets molnhändelse i Madrid

2 okt 2018 digit

När världens ledande tekniker, forskare och leverantörer möts på HPE Discover i Madrid den 27-29 november blir dagarna packade med allt från det senaste inom hybridmolnlösningar till hur dataanalys kan förändra livet för alzheimerpatienter. Här möts konkret affärsnytta med framtidsvisioner för svenska företag och organisationer.

af_golvskylt_960x640.jpg

AF: Digitala möten ger jobb

13 dec 2016 digit

Digitala möten, däribland webbinarier på olika språk är ett av de nya, digitala arbetssätten som ska få arbetsförmedlingen att möta utvecklingen på arbetsmarknaden.

AdobeStock_127517656_DevOps_960x640.jpg

Red Hat: Optimera utvecklingen med devops

15 dec 2016 digit

Devops, mikrotjänster och containrar är tre av de hetaste begreppen inom utveckling just nu. Ted Schönbeck, teknisk chef på Red Hat förklarar fördelarna och berättar hur du kan komma igång.

voister_tomte2.jpg

Slappna av i jul med Voisterpodden

23 dec 2016 digit

Låt inte julstressen ta över ditt liv. Koppla av med Voisterpodden och lyssna på hur Joakim Jardenberg menar att tekniken kompletterar oss som människor, vad David Kemp på HPE anser att GDPR gör för affärsnyttan och det bästa från Gartner Symposium.