Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

En smartare it-nyhetssajt

Är du Voisters nästa stjärna?

Vill du vara en del av Sveriges mest spännande it-sajt? Nu söker vi en journalist som vill vara med om att ta Voister till nya höjder. 

Text Redaktionen 29 maj 2017 digit

VoisterAnnonsJournalist-960x640.jpg
Om Voister 
IT-nyhetssajten Voster driver digitaliseringen i Sverige med fokus på nyheter inom it i vården och skolan, säkerhet och ledarskap. Voister ägs av Atea men drivs oberoende.   
 
En av våra journalister ska vara tjänstledig och vi söker nu en person som vill vara med och fortsätta utveckla Sveriges mest spännande it-nyhetssajt.   
 
Vi söker dig som är utbildad journalist och har jobbat ett par år på nyhetsredaktion. Utöver att du är en god stilist och kan it så ser vi gärna att du är van vid rörlig bild och både kan filma och redigera. Vikariatet startar i augusti och varar till och med 20181231.   
 
Om Atea 
Atea är Sveriges största oberoende leverantör av it-infratsruktur och har 2 000 medarbetare och har kontor på drygt 30 platser i Sverige. Atea Sverige är ett dotterbolag Ateakoncernen. Medarbetare på Atea brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
 
Ansök och bli en av oss   
Skicka in din ansökan redan idag och bifoga tre, fyra publicerade arbetsprover, gärna både text och rörligt material. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2017-07-31.   
 
Om du har frågor om tjänsten kontaktar du: 
Redaktionschef Elisabeth Nore   
elisabeth@voister.se   
070 368 78 60   
 
Välkommen med din ansökan!   
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.   

Läs mer om ämnet:

Rekommenderad läsning

voister_nyår1.jpg

Voister summerar och ser framåt

30 dec 2016 digit

Voister föddes i idén att vi är starkare tillsammans, att delad kunskap gör större nytta och att vi kan lära av varandra.

af_golvskylt_960x640.jpg

AF: Digitala möten ger jobb

13 dec 2016 digit

Digitala möten, däribland webbinarier på olika språk är ett av de nya, digitala arbetssätten som ska få arbetsförmedlingen att möta utvecklingen på arbetsmarknaden.

Hunddörr960640

Hundens nya vän

14 jan 2021 digit

En uppkopplad dörr låter din hund springa in och ut ur huset som den vill, utan att du behöver vara hemma. 

pat gelsinger.jpg

Lämnar VMware för Intel

14 jan 2021 digit

Pat Gelsinger ersätter Bob Swan och blir ny vd på Intel. Pat Gelsinger kommer närmast från rollen som vd för VMware men har en lång historia med Intel, där han började jobba som tonåring.

3D Bild På Person Som Tar Täten Av En Klunga Människor

Kommuner ikapp 2035

14 jan 2021 digit

Behovet av digital kompetens har fördubblats de senaste 15 åren inom offentlig sektor. Först 2035 spås myndigheter, regioner och kommuner att vara ikapp den privata sektorn.

Toalettpapper

Toan kollar din hälsa

13 jan 2021 digit

Det japanska företaget Toto har tagit fram en Wellness Toilet som kontrollerar användarens avföring och analyserar personens hälsa, varje gång toaletten används.

Dator 960640

Pc toppar

12 jan 2021 digit

Försäljningen av datorer ökar med 13 procent, vilket är den kraftigaste ökningen sedan 2010. Coronapandemin tros ha en stor påverkan på utvecklingen.
Munskydd Ansiktsigenkänning

Igenkänning som funkar

11 jan 2021 digit

Munskydd har blivit mer regel än undantag och i takt med att allt fler skyddar sig, så har det uppstått utmaningar för ansiktsigenkänning. Men nu finns det en coronanpassad AI som kan känna igen ansikten, även när munnen och näsan är täckta.

Flygambulans960640

Flygande cityambulans

11 jan 2021 digit

Flygande ambulanser kan snart vara verklighet i New York. De nya flygplanen har mellan upp till 30 procent mer utrymme än en helikopter och ska ha plats för en patient, en anhörig, två akutsjukvårdare, medicinsk utrustning och en pilot.