Är du Voisters nästa stjärna?

VoisterAnnonsJournalist-960x640.jpg

Vill du vara en del av Sveriges mest spännande it-sajt? Nu söker vi en journalist som vill vara med om att ta Voister till nya höjder. 

Om Voister 
IT-nyhetssajten Voster driver digitaliseringen i Sverige med fokus på nyheter inom it i vården och skolan, säkerhet och ledarskap. Voister ägs av Atea men drivs oberoende.   
 
En av våra journalister ska vara tjänstledig och vi söker nu en person som vill vara med och fortsätta utveckla Sveriges mest spännande it-nyhetssajt.   
 
Vi söker dig som är utbildad journalist och har jobbat ett par år på nyhetsredaktion. Utöver att du är en god stilist och kan it så ser vi gärna att du är van vid rörlig bild och både kan filma och redigera. Vikariatet startar i augusti och varar till och med 20181231.   
 
Om Atea 
Atea är Sveriges största oberoende leverantör av it-infratsruktur och har 2 000 medarbetare och har kontor på drygt 30 platser i Sverige. Atea Sverige är ett dotterbolag Ateakoncernen. Medarbetare på Atea brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.   
 
Ansök och bli en av oss   
Skicka in din ansökan redan idag och bifoga tre, fyra publicerade arbetsprover, gärna både text och rörligt material. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2017-07-31.   
 
Om du har frågor om tjänsten kontaktar du: 
Redaktionschef Elisabeth Nore   
elisabeth@voister.se   
070 368 78 60   
 
Välkommen med din ansökan!   
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.   

29 maj 2017Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Redaktionendigit

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng