Per Samuelsson ny vd för Cisco Sverige

Per Samuelsson 960x640.jpg

Per Samuelsson tillträder som General Manager för Cisco i Sverige. Närmast kommer han från en roll som ansvarig för offentlig sektor på Cisco Sverige.

Per Samuelsson har arbetat på Cisco i elva år på ett antal olika roller och innan det har han en bakgrund som konsult inom försäljning, strategi och management. Nu ska han leda Ciscos dagliga verksamhet i Sverige och arbeta nära partner för att möta kundernas behov.

 Cisco i Sverige är en fantastisk organisation med de allra bästa medarbetarna och mycket starkt partnernätverk. Tillsammans har vi förmågan att lösa våra kunders utmaningar och genom innovativ tillämpning av ny teknik kan vi skapa lönsamhet och tillväxt för företag och jag ser mycket fram emot detta uppdrag, säger Per Samuelsson. 

6 februari 2017Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Fredrik Adolfssondigit

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng