"Vi vill lyfta fram årets digitaliseringsledare"

carl-johan_atea_dsc2182_300dpi_960x640.jpg

Är din verksamhetschef en djärv drivkraft bakom digitaliseringen på din arbetsplats? Kanske stämmer du själv in på beskrivningen? Då ska du nominera honom eller henne –eller dig själv – till Årets digitaliseringsledare, tycker Carl-Johan Hultenheim, vd för Atea.

I det nya digitala landskapet förändrar alla branscher och ställer höga krav på ledarskapet. Nya smarta sätt att jobba ska kombineras med förmågan att få medarbetare att se möjligheter och dra åt samma håll. Det är för att lyfta fram de chefer som klarar av detta som tidningen Chef och Atea nu har skapat priset för årets digitaliseringsledare. Nomineringsfönstret är öppet till den 1 oktober och Carl-Johan Hultenheim, vd för Atea, tycker att alla borde ta chansen att nominera en kollega eller chef.

– Digitaliseringståget går över hela världen och Sverige har möjligheten att ta en ledande roll. Svenska it-avdelningar ligger tekniskt sett i framkant och det i kombination med just modiga verksamhetschefer som förstår affärsnyttan är det som får saker att hända. Det är den typen av ledare vill vi lyfta fram och nu kan alla hjälpa till att synliggöra dem. Med goda exempel finns det ingen gräns för vad vi kan åstadkomma, säger Carl-Johan Hultenheim som också sitter med i juryn.

Fem kandidater går vidare till en rekryteringsliknande process som headhuntingföretaget Navigio håller i. Från det underlaget tar juryn ut tre kandidater och vinnaren presenteras på Chefgalan den 7 mars 2017.

Ta chansen och nominera någon du tycker är värd priset här.

29 juni 2016Uppdaterad 2 oktober 2023Reporter Miguel Guerreroledarskap

Voisters nyhetsbrev

Allt om digitalisering, branschens insikter och smartare teknik.

Rekommenderad läsning

Stäng