Sidan är ett samarbete mellan Voister och Red Hat

Red Hat: Så funkar en container

Lyssna på webinariet

Containrar är superhett för alla som jobbar med utveckling. Se dem som superoptimerade virtuella maskiner som bara tar det de behöver från operativsystemet. Resultatet blir snabbare utveckling och mindre belastning på infrastrukturen.

Ted talks: containrar

Containrar, devops och mikrotjänster är orden på alla utvecklares läppar men vad är de egentligen och hur kan du dra nytta av den? Ted Schönbeck, teknisk chef på Red Hat, berättar om fördelarna med containrar. 

Vill du bli 66 procent snabbare?

Tycker du att din applikationsutveckling går för långsamt? Med Red Hats OpenShift-plattform kan du bli upp till 66 procent snabbare. Ladda ner IDC:s rapport så får du veta mer. 

container

Så kan containrar hjälpa dig att bli snabbare
Förnamn*
Efternamn*
E-post*
Företag*

Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Voister hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

Jag samtycker till Voisters policy kring personuppgifter.

Citatbild

"Med containrar frigör vi it-resurser som vi kan lägga på bättre saker."

Webinar: Allt du behöver veta om containrar

Med containrar överbryggar du gapet mellan utveckling och drift, och blir samtidigt resurseffektivare och snabbare. Hör Red Hats expert berätta mer om fördelarna i ett webinar som förklarar du du kan dra nytta av fördelarna. 

Webinariet hittar du här.