Ett samarbete mellan Red Hat och Voister 

Red Hat: Open Hybrid Cloud

Red Hats öppna hybrida molnlösning heter OpenShift Container Platform. Mixen av det öppna och hybrida leder till mer smidiga och flexibla lösningar samtidigt som viktiga affärsmässiga tillgångar kan skyddas. 

OpenShift Container Platform ger dig:

  • Möjlighet att ta in och använda alla kommande tjänster och teknologier, vilket ger dig en framtidssäkring utan att behöva känna dig inlåst. 
  • Alternativet att använda tjänsterna som passar dig bäst, vilket kan vara en fördel då molnleverantörer är bra på olika saker. 
  • Tillgång till innovationen från många istället för få, men utan komplexiteten. 

Varför Open Hybrid Cloud?

Open Hybrid Cloud handlar om att skapa ett universellt abstraktionslager mellan applikationer och underliggande arkitekturer så att du kan köra alla dina applikationer, Windows och Linux, på alla underliggande arkitekturer - från molnet till ditt eget datacenter - utan inlåsning - i en integrerad helhetsplattform.

Det är viktigt för att olika molnleverantörer är bra på olika saker och för att nå framgång vill du kunna använda de tjänster som passar din organisation bäst. Det handlar om att få tillgång till innovationen från många istället för få, men utan allt det komplexa. 

Snabbare hjälp med Openshift

Läs artikeln här. 

Vad är OpenShift Container Platform?

I den digitala eran sker innovationen i en aldrig tidigare sedd hastighet. Det är svårt att förutse både din egen organisations framtida behov men också utbudet av framtida tjänster och teknologier. 

Därför är det viktigare än någonsin att ha en öppen plattform som gör det möjligt att anamma och använda alla framtidens tjänster och teknologier. OpenShift Container Platform ger dig möjligheten att få en framtidssäkring utan att känna dig inlåst.