Ett samarbete mellan Cisco och Voister
frisör-kampanj-960640.jpg

Molnbaserat nätverk som tjänst

Med lösningen Molnbaserat nätverk väljer du själv hur du vill bygga ut eller förstärka ditt nätverk. Till en fast månadskostnad tar Atea ansvar för drift, underhåll och utveckling.

Garo väljer molnet

Elinstallationsföretaget Garo växer konstant och har därför valt att investera i lösningen Molnbaserat nätverk. Läs mer här. 

Lär dig mer

Vill du bli kontaktad av oss angående Meraki och Molnbaserat nätverk? 

Anmäl dig här. 

Kontaktuppgifter
Förnamn*
Efternamn*
E-post*
Företag*
Mobil (ej obligatoriskt)

Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Voister hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

Jag samtycker till Voisters policy kring personuppgifter.

Så funkar Molnbaserat nätverk

  • Molnbaserat nätverk är Ateas Meraki-lösning. 
  • Atea sköter driften, det vill säga supportar, implementerar, uppdaterar och uppgraderar nätverket.
  • Atea utökar och förminskar också nätverket vid behov.
  • Du betalar en månadskostnad.

Varför Molnbaserat nätverk?

Varför är det viktigt för en butik, tandläkare eller frisör att ha ett fritt trådlöst nätverk?

Nätverket är mittpunkten. Det är en viktig och avgörande del för en verksamhet som har många enheter uppkopplade, exempelvis datorer, mobiler, informationsskärmar och betalterminaler.

Även för kundens kund är det viktigt. Vi blir allt mer rörliga i våra arbeten och därmed ökar behovet av uppkoppling, så därför förväntar sig personer som rör sig i lokalerna eller sitter i väntrummen att nätverk erbjuds.

Vad innebär tjänsten Molnbaserat nätverk?

Det innebär att kunden hyr nätverksfunktioner av Atea, antingen hela infrastrukturen eller specifika utvalda delar. Sedan tar Atea för en fast månadskostnad ansvar för drift, underhåll och utveckling. Tjänsten gör att kunden kan förutse sina kostnader även när verksamheten behöver utökas. Det finns fyra paketeringar som täcker olika behov.