Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Nominerad till
Publishingpriset 2017

En smartare it-nyhetssajt

Nominerad till
Publishingpriset 2017

Cookie och villkor

Användning av cookies

Cookies är vanligt förekommande och finns på många olika hemsidor. På Voisters webbplats används cookies för inloggning, statistik och anpassning av innehållet efter besökarens önskemål och val. De kan även användas för att rikta mer relevant marknadsföring mot våra potentiella och befintliga kunder.

En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator i syfte att förbättra upplevelsen och förenkla användandet av webbplatsen. Genom att använda Voisters tjänster godkänner du detta.

Det finns två typer av cookies, permanenta cookies och session cookies, varav båda används på Voisters webbplats. En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid medan en session cookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbplats. Session cookies försvinner när besökaren stänger sin webbläsare. Har du en nyare webbläsare har den ofta stöd för så kallad privat surfning eller inkognito-surfning. Det betyder att alla cookies rensas ut varje gång du stänger din webbläsare.

Om du inte vill tillåta cookies kan du välja att ändra inställningarna i din webbläsare så att de inte accepteras. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Vissa funktioner på webbplatsen kan påverkas om inte cookies tillåts.

Cookies används även för att få en mer tillförlitlig statistik av besökarflöden på vår sida vilket hjälper oss att bibehålla och förbättra den service vi erbjuder. Voisters webbplats använder Google Analytics från Google som analysverktyg. Denna tjänst använder sig av cookies.

Läs mer om cookies i Lagen om elektronisk information sedan 1 juli 2011 på Post- och Telestyrelsens webbplats.

Integritetpolicy 

Dina personuppgifter på voister.se behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen.

Genom att anmäla dig till bland annat nyhetsbrevet samtycker du till att informationen du lämnar får lagras och behandlas i syfte att administrera, marknadsföra och skicka ut nyhetsbrev till dig. Du har rätt att en gång/kalenderår kostnadsfritt få besked om vilka personuppgifter om dig som Atea behandlar. Du har även rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som Atea behandlar om dig. Du kan begära att dina personuppgifter raderas genom att trycka på avregistrering av nyhetsbrevet, personuppgifterna raderas då efter ett dygn.

Personuppgiftsansvarig är Atea Sverige AB.